Hulp van lotgenoten bij Corona
skip to Main Content

Je lijf, je looks, je leven

ISBN - 9789463190466 | Uitgeverij Scriptum

Saskia Ebeli Iedere dag leef je met de bijwerkingen van je behandeling. Dit positieve boek laat zien hoe je kunt omgaan met kaalheid, huidverzorging, bewegen, voeding, make-up, stylingtips en meer.

Het Borstkanker Boek

ISBN – 9789072219886 | Uitgeverij Thoeris

Hester Oldenburg, J. Vrankcen Peeters Dit boek is geschreven door twee chirurgen van het Anthoni van Leeuwenhoek Ziekenhuis en een journaliste in samenwerking met Pink Ribbon en de Borstkankerverening Nederland. Het geeft antwoord op alle vragen die de ziekte oproept.

Borst vooruit

ISBN – 9789081962940 | Uitgeverij Letsch & de Clercq Visuals

Paola Veenstra, Marijk Huysman, Agnes Jager Dit boek geeft antwoord op vragen die leven bij vrouwen met borstkanker. Het laat zien hoe je om kunt gaan met verdriet, onzekerheid, angst en boosheid. Hoe je dingen kunt doen, ermee om kunt…

Lees meer

Wat is het en welke soorten borstonderzoek zijn er?

Borstkanker - Wat is het en welke soorten borstonderzoek zijn er? (GezondheidspleinTV) https://youtu.be/9BHx8npuJO4 Deze video informeert je over het ontstaan van borstkanker en aan welke symptomen je het kunt herkennen.

DIEP-borstreconstructie

Video DIEP-borstreconstructie (prof. dr. R.R.W.J van der Hulst, plastische chirurgie, MUMCtv) https://youtu.be/kMZGJpZ1MAA Deze video laat zien hoe een borstreconstructie met eigen buikweefsel wordt uitgevoerd.

Bh’s met voorsluiting

Op deze plekken kun je terecht voor bh’s met voorsluiting: Annamamelle – www.annamamelle.nl Jocelyne - Kerkstraat 29, 6441 BA Brunssum Bodyfashion Lingerie Born - Forum 11, 6121 NR Born

Pink Ribbon

Pink Ribbon - www.pinkribbon.nl Pink Ribbon is onderdeel van KWF Kankerbestrijding en zet zich in voor het terugbrengen en onder controle krijgen van borstkanker. Op de website vind je informatie, filmpjes en cijfers.

De Amazones

De Amazones – www.de-amazones.nl De website van de Amazones geeft informatie aan jonge vrouwen die te maken hebben met borstkanker via een forum, blogs en persoonlijk contact.

Toupim

Toupim | www.toupim.com Op de website van Toupim kun je zachte haarband bestellen waarin ze je eigen haar verwerken.

Borst vooruit

Borst vooruit | www.borstvooruit.nl Op de website van borst vooruit staan recepten die je helpen om op kracht te blijven, die je kunt eten als je misselijk bent van de chemo of als je smaak verandert.

Back To Top
X