Hulp van lotgenoten bij Corona
skip to Main Content

Nieuwsbrief Huidlymfoom

Elk kwartaal verschijnt er een nieuwsbrief van de groep vrijwilligers voor huidlymfoom bij het platform zeldzame kankers. Aanmelden hiervoor is gratis en kan via: https://zeldzamekankers.nl/meld-je-aan

Facebookgroep Huidlymfoom

https://www.facebook.com/groups/Huidlymfoom Op Facebook is er een gesloten groep voor Huidlymfoom patiënten en naasten. Hier kan men gedachten uitwisselen en vragen stellen.

Dutch Rare Cancer Platform

Het Dutch Rare Cancer Platform (DRCP) is in 2020 opgericht in 2020 om in nationaal verband de kwaliteit van zorg voor mensen met een zeldzame vorm van kanker te verbeteren. Om dit te realiseren, fungeert het DRCP als expertplatform, verbetert…

Lees meer

clfoundation.org

De Amerikaanse organisatie die zich wereldwijd inzet voor huidlymfomen.

kanker.nl

Kanker.nl is een organisatie die informatie levert over alle soorten kanker. Zorgt tevens voor lotgenotencontacten via blogs.

zeldzamekankers.nl

Platform dat onder de Nederlandse Federatie van Kankerpatiëntenorganisties (NFK) valt en zich inzet voor alle zeldzame kankers.  

www.stichtinghuidlymfoom.nl

Website van de stichting huidlymfoom met informatie en nieuwsbrieven over huidlymfoom. De organisatie stelt zich voor en er zijn meerdere ervaringsverhalen. Folders over de verschillende types huidlymfoom en andere informatie is er te downloaden. Er zijn geen kosten aan verbonden.

Back To Top
X