Hulp van lotgenoten bij Corona
skip to Main Content

Praat eens met iemand die hetzelfde heeft meegemaakt

Wil je een keer praten met iemand die hetzelfde heeft meegemaakt?

praat eens met iemand die hetzelfde heeft meegemaaktMet iemand die meteen begrijpt wat jij bedoelt. Iemand die hetzelfde al eens eerder heeft meegemaakt. Van iemands ervaringen kun je altijd wat leren en je hoeft tenslotte het wiel niet opnieuw uit te vinden.

Als jij zegt waarover je wilt praten dan ga ik op zoek naar iemand in ons netwerk. Zo snel ik iemand heb gevonden met ervaring op dat gebied neem ik weer contact met je op en dat doe ik op de manier die jij hieronder hebt aangegeven.

Betekent “snel” voor jou nú en duren een paar dagen jou te lang: bel dan De Luisterlijn: 0900 0767.

Heb je een (hulp)vraag ingestuurd maar niets van ons gehoord? Neem dan opnieuw contact met ons op. Vanwege een technische storing hebben wij niet alle vragen in goede orde ontvangen. Excuses voor het ongemak.

  Op welke manier zullen wij contact met je opnemen?
  TelefoonE-mail

  Wanneer ben je het beste te bereiken?

  ochtendmiddagavond

  In het kader van de Wet bescherming persoonsgegevens (AVG) is het voor dit onderwerp noodzakelijk uw uitdrukkelijke toestemming te vragen om gebruik te mogen maken van uw gegevens. Deze website staat in een beveiligde omgeving en de informatie wordt alleen gelezen door de moderator van deze website, die hier strikt vertrouwelijk mee omgaat. Lees hier onze privacyverklaring.

  Ik geef hier toestemming voor: Indien u geen toestemming geeft, kunt u dit formulier niet verzenden.


  Back To Top
  X