Praat eens met iemand die hetzelfde heeft meegemaakt. Dat helpt!

De chat is bereikbaar op maandagen van 09.00 tot 13.00 uur

Je bent niet de enige!

Er zijn veel mensen in Limburg die te maken krijgen met een chronische aandoening, psychische klachten of een ingrijpende gebeurtenis. Ze kunnen niet altijd direct geholpen worden als ze het moeilijk hebben. Of wel? Wij geloven dat als je praat met iemand die hetzelfde heeft meegemaakt je kan helpen. We geloven het niet alleen, we zien het in de praktijk gebeuren via de zelfregietool. 

Jij hebt de regie zelf in handen. Wil je meer informatie? Zoek dan bij ‘onderwerpen’. Wil je meepraten in een groep, bekijk welke ‘groepen’ actief zijn. Wil je een vraag stellen? Stel deze dan via de chat in de rechterkolom. 

zelfregietool
Sanne
 • Burn-out
 • Norwood
TODO

“Ik hoef niet beter mijn best te doen. Ik moet gewoon beter naar mijn gevoel luisteren.”

lees meer
Jacqueline
 • Alcoholverslaving
TODO

“Elke dag een nieuwe dag die helemaal van mij is en niet meer van de drank.”

lees meer
Moniek
 • MS (Multiple Sclerose)
TODO

”Als mens heb ik me nog nooit zo dicht bij mezelf gevoeld, krachtig en vrij.”

lees meer
Archief

Nieuws

 • Pauls Podcast gaat live!
  5 december 2023

  Achter de schermen is er de afgelopen tijd hard gewerkt en we laten jullie graag weten waaraan! Vanaf vandaag kan je elke maand een gloednieuwe podcast aflevering beluisteren van Pauls…

  Lees verder
 • Vul onze vragenlijst in!
  9 november 2023

  Wij geloven dat praten met iemand die hetzelfde heeft meegemaakt, helpt. Graag onderzoeken wij dat samen met jou. Bij wie kan jij terecht? Kunnen we jou helpen via de zelfregietool?…

  Lees verder
 • Wil jij jouw steentje bijdragen?
  12 oktober 2023

  Help mee aan de bouw van het zelfregienetwerk* in Roermond en Weert met jouw eigen interesses en talenten!  Op 23 en 30 november 2023 organiseren wij een bijeenkomst samen met…

  Lees verder

Wil je op de hoogte blijven? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven

Over Zelfregietool

Mensen kunnen meestal meer dan dat zij zelf denken. En als je zelf iets wilt veranderen of verbeteren in je leven dan is het prettig om de keuzemogelijkheden te kennen. De website Zelfregietool.nl is een hulpmiddel om deze mogelijkheden in beeld te brengen.

Als je een cirkel van 100 meter trekt vind je honderd mensen die iets hebben meegemaakt en daar op een positieve manier mee om zijn gegaan. Deze kennis en ervaring wordt nu weinig benut. Met Zelfregietool.nl maken we deze kennis voor iedereen beschikbaar. Hier kun je gebruik maken van de ervaring en kennis van mensen die hetzelfde hebben meegemaakt, ervaringsdelers.

Zelfregietool.nl is een onderdeel van Burgerkracht Limburg. Zij zetten zich in voor een Limburg waarin iedereen op z’n eigen manier meedoet.

Doe mee!

Wil jij jouw ervaring inzetten om een ander verder te helpen? Of wil je mee helpen bouwen aan onze groeiende beweging van ervaringsdelers?

Samen kunnen we meer. Sluit je bij ons aan zodat we nóg meer voor elkaar kunnen betekenen.

Ik ben ervaringsdeler en help graag mensen die hetzelfde hebben meegemaakt.

Ik ben professional en wil graag samen bouwen aan zelfregienetwerken.