• Stel je vraag

Wil je praten met iemand die meteen begrijpt wat jij bedoelt? Iemand die hetzelfde al eens eerder heeft meegemaakt. Van iemands ervaringen kun je altijd wat leren en je hoeft tenslotte het wiel niet opnieuw uit te vinden.

Als jij zegt waarover je wilt praten dan ga ik op zoek naar iemand in ons netwerk. Zo snel ik iemand heb gevonden met ervaring op dat gebied neem ik weer contact met je op en dat doe ik op de manier die jij hieronder hebt aangegeven.

Onze ondersteuning bij het koppelen van vraag en antwoord is alleen voor mensen in Limburg. We willen je niet zomaar in de kou laten staan. Heb je behoefte om met iemand te praten dan zijn er landelijk enkele stichtingen waar je terecht kan.

(Met behulp van je postcode kunnen we een contactpersoon vinden in jouw regio)

Hoe kunnen wij contact met je opnemen? Vul je telefoonnummer en e-mailadres in. Zo kunnen wij het snelste contact leggen met iemand die hetzelfde heeft meegemaakt

In het kader van de nieuwe Europese privacywetgeving is Zelfregietool.nl wettelijk verplicht om toestemming te vragen voor het verzamelen en verwerken van persoonsgegevens. Wilt u weten hoe wij omgaan met de verzamelde gegevens en voor welke doeleinden ze worden gebruikt lees dan onze privacyverklaring

Wil je nĂș iemand spreken en duren een paar dagen jou te lang: bel dan De Luisterlijn.