11 november 2022

Door Stichting Hoormij worden verschillende huiskamerbijeenkomsten georganiseerd met diverse thema’s. De bijeenkomsten vinden plaats in ’t Paradies in Roermond. Nieuwe datums voor de bijeenkomsten verschijnen in de agenda van Stichting Hoormij.

E-mail: noordmiddenlimburg@stichtinghoormij.nl
Telefoon: 030-2617616

Over Stichting Hoormij
Stichting Hoormij is er voor iedereen van 0 tot 100+ met een gehoor- en/of evenwichtsaandoening. Voorlichting, lotgenotencontact en belangenbehartiging zijn haar hoofdtaken.

Ben je slechthorend of heb je een cochleair implantaat? Heb je tinnitus (oorsuizen) of hyperacusis (overgevoeligheid voor geluid)? Heb je de ziekte van Ménière, een brughoektumor, evenwichtsmigraine, uitval van een evenwichtsorgaan of andere evenwichtsaandoening? Stichting Hoormij hoort jou. Hoormij hoort wat voor impact de aandoening heeft op jou en je omgeving, hoe je ermee omgaat, waar je behoefte aan hebt, waar je tegenaan loopt, welke tips je hebt voor anderen. Hoormij geeft ook handvatten om jezelf te laten horen en het beste uit jezelf te halen. Op je werk, op school, thuis, op de sportclub.

Wat doet Hoormij?
– Hoormij vraagt aandacht voor de verschillende gehoor- en evenwichtsaandoeningen en willen erkenning bevorderen;
– Hoormij biedt onafhankelijke informatie;
– Hoormij biedt een platform om te leren van elkaars ervaringen;
– Hoormij stelt ons op als krachtige, kritische en duidelijk zichtbare belangenbehartiger.