11 november 2022

Muziek geeft plezier, versterkt onderlinge relaties, stimuleert de cognitieve ontwikkeling en draagt bij aan de sociale cohesie in wijk en stad. Wil je fluit, klarinet, saxofoon, fagot, cello, trompet, hoorn en bariton/trombone leren spelen in de blazersklas? Of liever zingen in een Koorklas? Je bent nooit te oud om te leren.

Heb je er altijd van gedroomd om een muziekinstrument te leren bespelen, maar is het er gewoon nog niet van gekomen… Of is je instrument te lang in een hoek blijven liggen en wil je het weer oppakken? Of hou je gewoon van muziek en wil je in een koor meedoen?

Bij de Koninklijke Harmonie Roermond kun je terecht en ook nog in jouw buurt! Met het project ‘Muziek een leven lang’ leer jij onder leiding van professionele muziekdocenten (opnieuw) jouw instrument bespelen of je muzikaliteit te uiten in een koor.

Praktisch
-Bij ‘Muziek een leven lang’ werk je in groepslessen toe naar een publieksoptreden.
-Er kunnen 15 tot 20 deelnemers meedoen.
-Deelname €1,- p.p.

Interesse gewekt?
De repetities zijn al begonnen, maar inschrijven is nog altijd mogelijk!

Koorklas
Dinsdag, wekelijks van 16.00-17.00 uur in de Velderie, Prins Bernhardstraat 1. Onder leiding van Liesje Toatubun en Harry Wolters.

Blazersklas
Eén week op woensdag 19.00-20.00 uur in het Harmonie Paviljoen Florasingel 40 en de andere week is er de groepsles of de individuele les. Deze vinden verspreid over de week plaats. De leiding van de Blazersklas berust bij Harry Wolters. De groepslessen/individuele lessen worden gegeven door Jan van Hamond, Harry Wolters, Inge Jöerissen, Janneke Giesbers, Chrissy Steinen, Kim Moenis-Rijks.

Meer informatie en inschrijven:
Harry Wolters, 0475-534545, hwolters@planet.nl
Anita Roth, 0475-321026, rothaft@hetnet.nl