Hulp van lotgenoten bij Corona
skip to Main Content

Organisaties en website

Zorgmieswww.zorgmies.nl
ZorgMies levert individuele welzijnszorg voor iedereen met een beperking in de breedste zin van het woord. 1-op-1 Aandacht en begeleiding en met vaste zorgverleners. Het kan ook een (tijdelijke) aanvulling of vervanging van mantelzorg zijn. Welzijnszorg op tijden en naar wensen en behoeften van mantelzorgers en/of hun naasten.


Coachfriendwww.coachfriend.com
Coachfriend is een gratis online programma met als doel de veerkracht van mensen en meer specifiek mantelzorgers, te vergroten.

 


Consumentenbond zorgverkeringenwww.consumentenbond.nl
De consumentenbond biedt gratis informatie voor iedereen over zorgverzekeringen.

 


Mezzo Mantelzorgwww.mezzo.nl
Zorgprofessionals testen hun samenwerking met mantelzorgers.


Facebook Zorgartelier Eindhoven – www.zorgateliereindhoven.nl
Zorgatelier Eindhoven biedt creatieve dagbesteding voor mensen met NAH.


Gezondzorgen Mirrogezondzorgen.mirro.nl
Gezondzorgen Mirro biedt mantelzorgers handvatten om mentaal gezond te blijven door middel van testen, tips en oefeningen en persoonlijke verhalen van een aantal mantelzorgers


Mantelzorgverlicht Eindhovenwww.mantelzorgverlicht.nl


Glorieuxparkglorieuxpark.nl
Glorieuxpark woonvorm voor ouderen zonder naasten met een zorgindicatie.


Het Vakantiebureauwww.hetvakantiebureau.nl
Voor vakanties voor mensen met zorg, visuele beperking, ouderen of partners, mantelzorgers en andere familieleden.

 


Home Instead, thuisservicewww.homeinstead.nl
Zet een professionele zorgverlener(CAREGiver) in die een klik heeft met uw naaste. Deze komt wanneer u of uw naaste dit wilt. Persoonlijke serviceverlening en maatwerk.


jouwhulponline.nl – Home Instead, thuisservice
Jouwhulponline van Lumens in de buurt voor iedereen met vragen over financiën, relaties, opvoeden, wetten en regels.


Geheugenhulpwww.geheugenhulp.nl
Geheugenhulp heeft een groot assortiment aan oplossingen voor de cognitieve problemen waar mensen tegenaan lopen.
Voor iedereen die te maken heeft met een vorm van dementie, Parkinson, autisme, AD(H)D, NAH, syndroom van Down of iedere andere handicap waarbij zelfredzaamheid niet vanzelfsprekend is.


EindhovenDoeteindhovendoet.nl
Om vrijwilligers, mantelzorgers en anderszins actieve burgers in Eindhoven te waarderen voor het werk dat zij doen, is er Eindhoven Waardeert: leuke kortingen en acties waar alle actieve burgers in Eindhoven gebruik van kunnen maken.


Senior serviceseniorservice.nl
Senior Service werkt lokaal in uw regio, met een coördinator en medewerkers die in uw regio wonen en werken. Wij zorgen voor een match tussen senior en medewerker, waarbij de zorgvraag altijd bindend is. Hierdoor kunt u er verzekerd van zijn dat er een vast vertrouwd gezicht onderdeel zal uitmaken van de al bestaande mantel.


VHD Eindhovenvhd-eindhoven.nl
Iedereen kan wel eens wat hulp, ondersteuning of een luisterend oor gebruiken. Daarom werkt VHD Eindhoven met Maatjes. We zijn een professionele organisatie met enthousiaste, betrokken vrijwilligers en die vanuit ons op deskundige ondersteuning en begeleiding kunnen rekenen. Onze Maatjes zetten zich enthousiast in om andere mensen weer op weg te helpen.


Lokaal Pluslokaal-plus.nl
Wijkleerbedrijf Lokaal+ is een ontmoetingsruimte voor buurtbewoners. Studenten van het Summa College doen hier praktijkervaring op. Ook in uw wijk is zo’n ruimte! Onze studenten organiseren hier ontspannende, sportieve en creatieve activiteiten en workshops. Ze gaan ook de wijk in om buurtbewoners te helpen. Bijvoorbeeld met de boodschappen, in de huishouding of bij het uitlaten van de hond. Zij helpen u, u helpt hun om in de praktijk te leren!


Sint Anna Kloostersintannaklooster.nl
Zorg nodig met behoud van eigen kracht? Wij ondersteunen u van harte! Het Sint Anna Klooster biedt een tijdelijk ’thuis’ in welzijn aan mensen die tijdelijk zorg nodig hebben in een van haar logeerhuizen of ’thuisverplaatste zorg’ in een van haar hospices.

 


Zorgsite app ShareCarezorgsite.nl
ShareCare is een handige gratis app om makkelijk samen te zorgen.


Zorgriemzorgriem.nl
De Zorgriem is een klein apparaatje dat een persoon bij zich heeft. Het is voorzien van een GPS zender die getraceerd en gelokaliseerd kan worden. Met uw gebruikersnaam en wachtwoord kunt u met uw eigen computer, notebook, telefoon en/of alarmcentrale wanneer u wilt de persoon terugvinden.


Zorgverzekeringwww.zorgverzekering.org
Actuele en praktische informatie over verlofregelingen in werk in combinatie met mantelzorg.


Plan eenvoudig bezoek, taken en afsprakenmemorieplan.nl
Een handige digitale agenda voor een hulpnetwerk om bezoek, taken en afspraken te plannen. Eenvoudig te gebruiken op smartphone, tablet en pc.


Onsplatformwww.onsplatform.tv
Onsplatform.tv houdt online een oogje in het zeil door een bewegingssensor in de woning. U wordt automatisch in de gaten gehouden, zodat naasten via internet en de App in een oogopslag kunnen zien of alles oke is.


PGBwww.pgb.nl
Vragen over PGB of over de nieuwe Vergoedingsregeling persoonlijke zorg belangenbehartigingsorganisatie Per Saldo.


PGB-testwww.pgb-test.nl
Ga na of het zelf organiseren van uw zorg met een budget iets voor u is.

 


Regelhulpregelhulp.nl
Regelhulp wijst de weg naar zorg en ondersteuning, ontwikkeld door de ministeries van WVS en SZW in samenwerking met gemeenten, CIZ, UWV, SVB, CAK.

Back To Top
X