Hulp van lotgenoten bij Corona
skip to Main Content

Films en Youtube

Glenn Helder: C’est la viewww.npo.nl
Documentaire van Jessica Villerius over oud-voetballer Glenn Helder die na zijn voetbalcarriëre alles verloor: zijn geld, zijn huis en zijn vrouw en zelfs zeven maanden de gevangenis in moest wegens ernstige mishandeling. Helder is gedurende twee perioden gefilmd, in 2008 en in 2010 waarin hij weer terug is uit de gevangenis en terugkijkt op de eerste filmperiode. Het eerste deel uit 2008 is eerder genomineerd tijdens het Internationaal Documentaire Festival Amsterdam (IDFA) in de categorie Beste Nederlandse Documentaire.


Gokverslaving tijd voor Maxwww.npo.nl
Nederland telt zo’n 40.000 gokverslaafden. Dat is ongeveer 2% van de bevolking. De kans dat dit aantal stijgt ligt op de loer nu het kabinet het gokken via internet wil legaliseren. Huisarts Ted van Essen praat ons bij over de kwaaltjes die bij deze koude tijden horen.


Gokverslaving tijd voor Maxwww.eo.nl
Joey’s beste vriend was lange tijd de ‘eenarmige bandiet’. Hij vergokte heel veel geld en zijn relatie met vriendin Marieke komt zwaar onder druk te staan. Hun zoontje wordt geboren, maar door alle ontstane problemen, doet jeugdzorg intrede in het gezin. Joey besluit in therapie te gaan om zijn verslaving de baas te worden.

Back To Top
X