Hulp van lotgenoten bij Corona
skip to Main Content

Organisaties en websites

KWF Kankerbestrijdingwww.kwf.nl
De website van KWF Kankerbestrijding beschrijft wat zij aan onderzoek doet naar kankerbestrijding.


Borstkankervereniging Nederlandwww.borstkanker.nl
Borstkankervereniging Nederland geeft op haar website informatie voor en door borstkankerpatiënten, mensen met erfelijke of familiaire aanleg en hun naasten.


Kanker.nl
Deze website is een initiatief van KWF Kankerbestrijding, Integraal Kankercentrum Nederland (IKNL) en de Nederlandse Federatie van Kankerpatiënten (NFK). Je leest er blogs en je kunt deelnemen aan discussiegroepen. Via www.kanker.nl kun je meldingen ontvangen van nieuwe ontwikkelingen op het gebied van kankerbestrijding.


Wereld Kanker Onderzoek Fondswww.wkof.nl
Het Wereld Kanker Onderzoek Fonds werkt aan de preventie van kanker. Op deze website kun je de ontwikkeling van antikanker medicijnen volgen. 


Stichting BreiBoezem | www.breiboezem.nl
Stichting BreiBoezem voorziet vrouwen gratis van gebreide borstprotheses. Op de website lees je waar je een gebreide borstprothese kunt bestellen en ophalen.


Borst vooruit | www.borstvooruit.nl
Op de website van borst vooruit staan recepten die je helpen om op kracht te blijven, die je kunt eten als je misselijk bent van de chemo of als je smaak verandert.


Toupim | www.toupim.com
Op de website van Toupim kun je zachte haarband bestellen waarin ze je eigen haar verwerken.


De Amazoneswww.de-amazones.nl
De website van de Amazones geeft informatie aan jonge vrouwen die te maken hebben met borstkanker via een forum, blogs en persoonlijk contact. 


Pink Ribbonwww.pinkribbon.nl
Pink Ribbon is onderdeel van KWF Kankerbestrijding en zet zich in voor het terugbrengen en onder controle krijgen van borstkanker. Op de website vind je informatie, filmpjes en cijfers.


Op deze plekken kun je terecht voor bh’s met voorsluiting:
Annamamellewww.annamamelle.nl
Jocelyne – Kerkstraat 29, 6441 BA Brunssum
Bodyfashion Lingerie Born – Forum 11, 6121 NR Born

Back To Top
X