Hulp van lotgenoten bij Corona
skip to Main Content

Ondersteuning

Voor zelfregie-ondersteuners en -ambassadeurs

“Ervaring is niet wat een mens overkomt; het is wat een mens doet met wat hem overkomt.”
Aldous Huxley, Engels schrijver

 

Fijn, als jij jouw ervaring wil inzetten om een ander mee verder te helpen?  Of als je mee wilt helpen bouwen aan onze groeiende beweging van ervaringsdeskundigen?

Omdat je hier altijd in kunt blijven leren organiseren we binnen het zelfregienetwerk Sittard-Geleen tweemaandelijkse ontmoetingsavonden.Een prettige veilige plek waar je anderen tegen kunt komen, ervaringen kunt delen en veel van elkaar kunt leren. Soms aan de hand van een thema, soms met een korte training waarmee je vaardigheden kunt ontwikkelen om je ervaringskennis nog beter in te kunnen zetten.

ERVARINGEN VAN ANDEREN

Willem Van D

Ik ben me er van bewust geworden dat ik andere mensen écht iets te bieden heb. Aanvankelijk vond ik dat ik gewoon pech in mijn leven heb gehad. Nu zie ik dat anders: door het om kunnen gaan met mijn beperkingen kan ik anderen een heel eind op weg helpen. Ik ontwikkel heel andere kanten van mezelf. Dat voelt erg goed!

Wilem van D.

Trainingen

Wil jij leren jouw eigen vaardigheden te ontwikkelen? We bieden een aantal trainingen aan. Soms korte kennismakingstrainingen tijdens de ontmoetingsavonden, soms aparte trainingen ter verdieping, soms met trainers uit ons eigen netwerk en soms in samenwerking met andere organisaties. Een aantal trainingen worden gepland (let op agenda en facebook), voor andere trainingen

july, 2020

Gerd Leers: ambassadeur voor zelfhulp in Limburg

“In ieder mens schuilt het…

> Lees meer

Restschade bij Corona: lotgenoten delen ervaringen op Facebook

Wineke de Boer. Foto: de…

> Lees meer

Angst, niets om bang van te worden

Webinar voor patiënten en naasten…

> Lees meer
Back To Top
X