Hulp van lotgenoten bij Corona
skip to Main Content

Vraagverbinder

Op de website Zelfregietool komt via mail een vraag binnen van iemand die een lotgenoot zoekt. De vraagverbinder zoekt in ons netwerk iemand die ervaring heeft met dit onderwerp en stuurt de vraag door naar deze persoon. Als diegene bereid is om de vraag op te pakken zorgt de vraagverbinder dat gegevens worden uitgewisseld en kan de persoon contact leggen met de vraagsteller.

De verschillende stappen in de opvolging van de contacten worden vastgelegd in een gedeeld programma en dat vraagt wel om enige computervaardigheid. Het is dus een combinatie van een menselijke match tot stand brengen met behulp van digitale middelen.

De contacten verlopen hoofdzakelijk via mail. Onbevooroordeeld kunnen luisteren en goede communicatievaardigheden zijn vereisten.
Indien gewenst bieden wij training en scholing aan. Het zijn werkzaamheden die je grotendeels thuis kunt uitvoeren. Deze taak kun je zelfstandig uitvoeren maar er is altijd een collega beschikbaar met wie overleg mogelijk is

Het is ook een belangrijke taak binnen onze aanpak. Er staat behalve veel waardering een vrijwilligersvergoeding tegenover.

Heb je interesse? Neem dan contact met ons op.

Back To Top
X