Hulp van lotgenoten bij Corona
skip to Main Content

Voorlichting

Vergroten van bekendheid heeft grote prioriteit.
Ons voorlichtingsteam van 24 getrainde voorlichters verzorgt actieve bijeenkomsten met korte film en speeddates, een persoonlijke kennismaking met krachtige deelnemers van verschillende onderwerpen.

Omdat de bekendheid en het gebruik van zelfhulp in ons land zo achterblijft vergeleken met de ons omringende landen steken wij veel energie in voorlichting. Mensen kunnen geen gebruik van zelfhulp maken als zij niet weten van het bestaan en van de kracht ervan.
Daarom verzorgen wij bijeenkomsten aan medewerkers in de professionele gezondheidszorg, het maatschappelijk welzijn, op diverse opleidingen en natuurlijk via allerlei podia aan het brede publiek.

We beschikken over een groep goed getrainde vrijwilligers die gebruik maken van een duidelijke korte film en het verhaal van hun persoonlijke ervaring. Dit geeft een goed beeld van wat zelfhulp is en kan betekenen. Dit geeft altijd een mooie aanleiding tot discussie en het bijstellen van wederzijdse vooroordelen.
Het brede publiek wordt geïnformeerd met brochures in openbare gelegenheden, in wachtkamers van huisartsen, door middel van artikelen in regionale bladen en bijeenkomsten.
Heeft u interesse in voorlichting? Neem dan gerust contact op.

Back To Top
X