Hulp van lotgenoten bij Corona
skip to Main Content

Workshops Zelfregie

Wilt u een keer zelf ervaren wat zelfhulp betekent? Wij verzorgen verschillende workshops om het effect van zelfhulp te leren kennen. Hierin ervaar je wat zelfhulp kan betekenen voor mensen; het delen van ervaringen over eenzelfde onderwerp. Je verhaal kwijt kunnen, vragen die beantwoord worden en nieuwe oplossingen horen, inzicht krijgen in eigen gedrag en er samen aan kunnen werken. Een mooie laagdrempelige manier van zelfregie.

Voorlichting op maat

We hebben een getrained team van ruim 20 voorlichters dat afhankelijk van de tijdsruimte, het aantal mensen en hun achtergrond verschillende vormen van workshops kunnen invullen. Dat kan een korte presentatie zijn in een teamvergadering (30 min) of een ruim ingevulde interactieve bijeenkomst. In dat geval maken we gebruik van een korte film en speeddates met verschillende mensen die zelf hun probleem hebben opgepakt (90 min). Dit is dè manier waarop ervaar je werkelijk ervaart wat zelfhulp betekent.

Verder verzorgen wij ook gastlessen op middelbare scholen en opleidingen zorg en welzijn. Maar u kunt ons ook vragen voor een andere invulling van een lunchbijeenkomst of personeelsdag.

Er zijn geen kosten aan verbonden en het levert veel positieve energie op.

Een speciale dag om niet snel te vergeten.

 

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]
Back To Top
X