11 november 2022

De ADF-stichting zet zich op verschillende manieren in voor mensen met angst- of dwangklachten.
Ze zijn van maandag t/m vrijdag bereikbaar via de telefonische hulpdienst. Hier kun je met al je vragen terecht. Daarnaast is het ook mogelijk om fysiek bij de stichting langs te gaan voor een gesprek. Als je liever online contact met ze wil leggen, dan kan dat bij de BibberBar en via hun eigen Facebookpagina waar ook een besloten ADF-Facebookgroep is. Verder zijn er verschillende brochures en andere informatie online voor je beschikbaar.

Naast online meetings organiseren ze door het hele land lotgenotengroepen voor mensen met angst- of dwangklachten. Uit onderzoek is gebleken dat deelname aan zo’n groep een zeer positief effect heeft op de deelnemer. Het kan helpen bij het herstel van een angst- of dwangstoornis en de erkenning van andere deelnemers wordt als zeer fijn ervaren.

Op verschillende locaties organiseren we trainingen over angst- en dwangklachten. Deze trainingen worden gegeven door ervaren trainers en psychologen. We hebben niet alleen trainingen voor mensen die zelf klachten ervaren, onze training Ouders en Partners is gericht op naasten van mensen met angst- of dwangklachten. De ADF-stichting vindt dat naasten ook hun aandacht verdienen.

E-mailadressen: lotgenotencontact@adfstichting.nl of info@adfstichting.nl
Telefoonnummers: 0343–521031 of 0343–753009