Hulp van lotgenoten bij Corona
skip to Main Content

Telefonisch consult

Een telefonisch consult is een gesprek van één à anderhalf uur en kost 25 euro per gesprek. Dit is bedoeld voor vrouwen die het boek ‘Als hij maar gelukkig is’ van Robin Norwood hebben gelezen en die zich herkennen in de problematiek die daarin beschreven staat. Vrouwen die bezig zijn met het herstelprogramma en die daarin tegen dingen aanlopen waar ze graag over zouden willen praten. Het zijn opzichzelfstaande gesprekken. Dus geen doorgaande begeleiding via de telefoon, of vervanging van therapie.
Als je wilt praten over de dingen waar je tegenaan loopt en/of je wilt advies, dan laat je dat Anna weten (via e-mail) en je schrijft waar het om gaat. Dus iets over je persoonlijke situatie en waar je vraag aan Anna over gaat. Dan kijkt Anna of het zinvol is om op dit moment een telefonisch consult te doen, en geeft evt. advies om eerst andere stappen te doen.
Als jullie besluiten op dit moment een telefonisch consult te doen dan maken jullie een afspraak (ook via e-mail) op een tijdstip dat jullie allebei goed uitkomt.
Jij belt Anna op het afgesproken tijdstip, dus de telefoonkosten zijn ook voor jou.
Telefonische consulten doet Anna op werkdagen (maandag t/m vrijdag) in de middag (bijv. 12 uur of 2 uur). En als dat echt niet kan eventueel ’s avonds of in het weekend.
Als jullie een afspraak hebben gemaakt, mailt Anna haar telefoonnummer en het gironummer waar je het geld naar kunt overmaken.

Verder geeft Anna hulp en ondersteuning bij het opzetten van Norwoodgroepen, ook bij problemen die zich in het begin of later voordoen in de groep. Ook hiervoor kun je me telefonisch consulteren. Hiervoor brengt Anna geen kosten in rekening.

Anna Schmitz
anna@norwoodgroep.nl

TERUG
Back To Top
X