Hulp van lotgenoten bij Corona
skip to Main Content
Nicole Hoeymans| Trots op mezelf

Nicole Hoeymans| Trots op mezelf

www.succesboeken.nl en www.proud2bme.nl/trotsopmezelf

‘Trots op mezelf’ het doeboek om je zelfvertrouwen te vergroten. Ontdek wie je bent en leer jezelf accepteren. Een boek voor alle meiden en jonge vrouwen die worstelen met hun zelfbeeld.

‘Trots op mezelf’ is een witboek vol trots, positiviteit en levenswijsheid! Het is jouw persoonlijke boek wat je helemaal op jouw manier kan invullen. Het helpt je op weg i n je zoektocht naar wie je bent of wie je graag wilt worden. Ervaar hoe je jouw eerste stap kunt zetten naar een nieuw leven. Verzamel jouw mooie momenten en fijne herinneringen. Laat je aanmoedigen door belangrijke vrienden en familieleden. Vergroot je zelfvertrouwen en durf te dromen. Bekijk het leven door een roze bril en ontdek wat jouw positieve kanten zijn!

Een boek vol belevenissen, handige tips, inspirerende teksten, leuke opdrachtjes en pagina’s waarin je op een creatieve manier wordt uitgedaagd om uit te vinden wie je bent en waar je steun en kracht uit haalt. Laat je gedachten en gevoelens spreken!

Bij ups en downs, no matter what: jouw boek bied je een houvast op alle momenten in jouw leven! Het helpt jezelf het geloof in jezelf terug te vinden als dit even ver te zoeken is. Jouw boek reist voortaan overal met je mee naartoe.

This is your Proud Journey, Find your destination! Let’s get Proud!

Boeken eetstoornissen

Nederlands grootste zelfhulpuitgeverij
http://www.succesboeken.nl

De missie van Succesboeken.nl is mensen door middel van boeken, audio-boeken, DVD’s en andere producten te voorzien van ‘tools’ waarmee ze hun leven kunnen verbeteren. Zij zijn altijd op zoek zijn naar goede boeken, of nuttige boeken om te vertalen. Als je zelf een boek hebt geschreven, leg het hen voor ter beoordeling, zij kijken graag met je mee of publicatie haalbaar is.

Patiëntervaringsverhalen
http://www.patientervaringsverhalen.nl

Op deze website zijn ervaringsverhalen te vinden in de vorm van een Boek (besprekingen), Blog, Docu(dagboek), (kort)Ego-document en Relevante website. Ervaringsverhalen kunnen gezocht worden met zoekwoorden via kenmerken (auteursnaam, titel) of ingangen (thema’s, ziekte/aandoening). Met meer dan 3.000 boeken en enorm veel blogs en verhalen.

TERUG
Back To Top
X