Hulp van lotgenoten bij Corona
skip to Main Content

Werving ondersteuners Corona online supportgroepen

Heb jij 4 tot 6 uur in de week tijd?

Help mee aan een nieuw netwerk voor mensen met long-covid!

We gaan het aantal Corona supportgroepen fors uitbreiden omdat hier enorme behoefte aan is. Dit zijn online groepen waarin mensen met langdurige klachten na een besmetting elkaar kunnen ondersteunen bij het omgaan met de gevolgen van corona.

Belangrijk is dat je begripvol kunt omgaan met de vragen van mensen die in een onzekere situatie zitten. Het gaat om ondersteuning van mensen die zich nieuw aanmelden voor een groep. Daarnaast gaat het om een zorgvuldige afwikkeling naar de groepen en het organiseren van en uitnodigen van de deelnemers voor de Zoombijeenkomsten. Hiervoor is kennis van en ervaring met Microsoft Office van belang.

Meer informatie 

  • Wat is een Corona supportgroep
  • Werkzaamheden ondersteuner
  • Wat kunnen wij bieden
  • Achtergrondinformatie en aanmelding

 

 

Back To Top
Lettergrootte aanpassen
X